Rijst met gebakken kippenvleugels
Ingrediënten
Marinade
(0:39) Droog de kippenvvleugels en marineer eventjes met de zout en kippenbouillonpoeder.
(0:49) Laat de pan goed heet worden met hoog vuur. Verspreid een laagje olie. Bak op middelhoogvuur de vleugels met de knoflook tot een mooi bruin velletje ontstaat. De vleugels zijn bijna gaar. Doe de deksel op de pan en houd warm.
(0:58) Kluts een eitje, voeg een eetlepel bouillon bij.
(1:01) Bak een laagje omelet. Snijd de omelet in plakjes.
(1:07) Klaar om het schaaltje met rijst op te maken. De groene theepoeder zorgt voor extra smaak aan de vleugels.
Ingrediënten
- Kippenvleugels
- Ei
- Bouillon (water met smaakstoffen voor de omelet)
- Komkommer, in schijfjes gesneden
- Knoflook
- Groene thee poeder (matcha)
- Rijst
Marinade
- Zout
- Suiker
- Kippenbouillonpoeder

(0:49) Laat de pan goed heet worden met hoog vuur. Verspreid een laagje olie. Bak op middelhoogvuur de vleugels met de knoflook tot een mooi bruin velletje ontstaat. De vleugels zijn bijna gaar. Doe de deksel op de pan en houd warm.
(0:58) Kluts een eitje, voeg een eetlepel bouillon bij.
(1:01) Bak een laagje omelet. Snijd de omelet in plakjes.
(1:07) Klaar om het schaaltje met rijst op te maken. De groene theepoeder zorgt voor extra smaak aan de vleugels.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten