Groene noedels met Cha Siu
Ingrediënten
Marinade
Kook de groene thee noedels volgens gebruiksaanwijzing, of totdat de noedels beetgaar zijn. Spoel met koud water, en laat drogen.
Snijd het vlees, komkommer en wortel, en leg deze op de noedels. Laat alles in de koelkast koud worden.
Meng de marinade goed. Giet de marinade over de groene thee noedels. Strooi de sesamzaad overheen. Serveer koud. Ideaal met groene jasmijn thee.
Recept van Lee Kum Kee
Ingrediënten
- 120 gram groene thee noedels
- 90 gram in plakjes gesneden geroosterd varkensvlees (Cha Sieuw)
- 50 gram in plakjes gesneden komkommer
- 50 gram in plakjes gesneden wortel
- optioneel 1 tl sesamzaad

Marinade
- 2 tl sojasaus
- 1 tl oestersaus
- 1 tl sesamolie
- 2 tl koud water
- 2 tl suiker
Kook de groene thee noedels volgens gebruiksaanwijzing, of totdat de noedels beetgaar zijn. Spoel met koud water, en laat drogen.
Snijd het vlees, komkommer en wortel, en leg deze op de noedels. Laat alles in de koelkast koud worden.
Meng de marinade goed. Giet de marinade over de groene thee noedels. Strooi de sesamzaad overheen. Serveer koud. Ideaal met groene jasmijn thee.
Recept van Lee Kum Kee
Geen opmerkingen:
Een reactie posten